Μουστάκης Βιοτεχνία Ξύλινων Κουφωμάτων στη Νάξο Μουστάκης Βιοτεχνία Ξύλινων Κουφωμάτων στη Νάξο
ΜΟΥΣΤΑΚΗΣ τεχνολογία στο ξύλο

Βιοτεχνία ξύλινων κουφωμάτων - πρωτοποριακές ξύλινες κατασκευές - επεξεργασία ξύλου και ξυλουργικές εφαρμογές

Από το 1982 στο χώρο της επεξεργασίας του ξύλου και των ξυλουργικών εφαρμογών, η βιοτεχνία ξύλινων κουφωμάτων ΜΟΥΣΤΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ κατάφερε να εδραιωθεί σαν ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στην αγορά, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη σας. Οι πρωτοποριακές ξύλινες κατασκευές μας συνδυάζουν την παράδοση με την υψηλή τεχνολογία, την ποιότητα με την αισθητική. Όλα μας τα προϊόντα διατίθενται σε ευρεία γκάμα σχεδίων και προσαρμόζονται άνετα στις ανάγκες κάθε χώρου.

Τα τελευταία χρόνια η τεχνολογική εξέλιξη στην επεξεργασία του ξύλου καθώς και οικονομικοί και περιβαλλοντικοί λόγοι, έχουν ανεβάσει τα ξύλινα κουφώματα στην πρώτη θέση της προτίμησης του κοινού. Εξ’ άλλου το ξύλινο κούφωμα αποτελεί μέρος της πολιτιστικής κληρονομιάς της Ελλάδας.

  • ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΞΥΛΙΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
  • ΜΕΣΟΠΟΡΤΕΣ
  • ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ
  • ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  • Τα εξωτερικά ξύλινα κουφώματα είναι εξ’ ολοκλήρου κατασκευή μας.
  • Ξυλεία ξηραντηρίου Μεράντι αντικολλητή-τρικολλητή, μασίφ, αποξηραμένη σε 11°-13° βαθμούς υγρασίας με συνδυασμό φυσικής και τεχνητής ξηράνσεως.
  • Εμποτισμός με συντηρητικά και μυκητοκτόνα.
  • Βαφή οικολογική με βάση το νερό, με βερνίκια της Γερμανικής εταιρείας SIKKENS, κατάλληλα για την έκθεση σε βαριές εξωτερικές συνθήκες, με ειδικά χρώματα αντιμυκητιακής και αντιπαρασιτικής προστασίας και επιπλέον επικάλυψη με ψεκασμό για προστασία από τις υπεριώδης ακτίνες (UV) του ήλιου. Συνολική επίστρωση ~350 micron σε κάθε επιφάνεια ξύλου.

Αναλαμβάνουμε με ειδικευμένο προσωπικό την σωστή τοποθέτηση και την άψογη λειτουργικότητα των ξυλουργικών εφαρμογών.

Η βιοτεχνία μας αναλαμβάνει έργα σε όλη την Ελλάδα.

Ειδική επεξεργασία των ξύλινων κουφωμάτων

Τεχνολογία στο ξύλο

Η ειδική επεξεργασία των ξύλινων κουφωμάτων εγγυάται σήμερα θερμομόνωση και ηχομόνωση, υψηλή αντοχή στο χρόνο, ενώ απαλλάσσει το χρήστη από τη διαδικασία της συντήρησης.

ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΑΣ

Ανδρέας Μουστάκης, Τεχνολογία στο Ξύλο

Εγγύηση θερμομόνωσης, ηχομόνωσης και υψηλής αντοχής στο χρόνο

ΜΟΥΣΤΑΚΗΣ
ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΞΥΛΙΝΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ

ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ
ESPA